• 2947 Огняново , Royal Valentina Castle
  • +359 884 345 944

СПОРТ И УСЛУГИ

Ако търсите адреналина във вашата почивка, ние имаме какво да ви предложим. На ваше разположение са 2 броя АТВ, които са пригодени за незабравимо приключение из труднодостъпните кътчета на планината. Почувствайте притока на адреналин пo стръмните пътеки, вдишайте чистия въздух и бъдете готови да се удивите от красотите на природата. Нашите АТВ-та Yamaha Grizzly 550 кубика са способни да ви отведат навсякъде. Те са сравнително лесни за управление, 4х4 и с автоматични скорости.

Могат да бъдат използвани както от мъже, така и от жени, а също и деца над 16 годишна възраст. Цената за 1 час е 45лв на човек.

В нея са включени гориво, екипировка и инструктаж. Ние ви предлагаме изключителен шанс да опознаете природата по един различен начин от вас зависи дали имате кураж да се впуснете в това вълнуващо приключение. .

Роял Валентина Касъл предлага планински велосипеди, които са подходящи за преходи крос-кънтри и велотурове в планината. Гостите могат да наемат CROSS GRX 7, заплаща се 2 лева на час или Cross 27,5“ FUSION MAN, заплаща се 3 лева на час.

Роял Валентина Касъл организира дневни пейнтбол игри с предварително запазен час.

50топчета + екипировка = 10 лева.

100 топчета + екипировка = 15 лева.

Поиграйте с Вашите приятели или семейство и се порадвайте на забавни мигове заедно! Билярдната зала на Роял Валентина Касъл е удобно разположена на ниво Лоби Бар.


Идеалният подарък за всеки повод

ЛУКСОЗЕН ПРЕСТОЙ В РОЯЛ ВАЛЕНТИНА КАСЪЛ

Зарадвайте любимите си хора с идеалния подарък за всеки повод - луксозен престой в РОЯЛ ВАЛЕНТИНА КАСЪЛ Огняново! С удоволствие ще Ви предложим и допълнителни услуги по Ваш избор като релакс процедури, романтично зареждане в стаята, изискана вечеря и още много други.

За повече информация как да получите своя ваучер ни пишете на email: info@royalvalentinacastle.com или ни се обадете на телефон +359884345944

За най-малките ни гости предлагаме вътрешен и външен детски кът. Външната площадка разполага с пързалки, батут, масички за рисуване и се намира в градината на хотела. Вътрешният кът се намира до лоби бара, където родителите могат да се насладят на чаша ароматно кафе, докато децата се забавляват.