• 2947 Огняново , Royal Valentina Castle
  • +359 884 345 944

СПОРТ И УСЛУГИ

Ако търсите адреналина във вашата почивка, ние имаме какво да ви предложим. На ваше разположение са 2 броя АТВ, които са пригодени за незабравимо приключение из труднодостъпните кътчета на планината. Почувствайте притока на адреналин пo стръмните пътеки, вдишайте чистия въздух и бъдете готови да се удивите от красотите на природата. Нашите АТВ-та Yamaha Grizzly 550 кубика са способни да ви отведат навсякъде. Те са сравнително лесни за управление, 4х4 и с автоматични скорости.

Могат да бъдат използвани както от мъже, така и от жени, а също и деца над 16 годишна възраст. Цената за 1 час е 45лв на човек.

В нея са включени гориво, екипировка и инструктаж. Ние ви предлагаме изключителен шанс да опознаете природата по един различен начин от вас зависи дали имате кураж да се впуснете в това вълнуващо приключение. .

Роял Валентина Касъл предлага планински велосипеди, които са подходящи за преходи крос-кънтри и велотурове в планината. Гостите могат да наемат CROSS GRX 7, заплаща се 2 лева на час или Cross 27,5“ FUSION MAN, заплаща се 3 лева на час.

Роял Валентина Касъл организира дневни пейнтбол игри с предварително запазен час.

50топчета + екипировка = 10 лева.

100 топчета + екипировка = 15 лева.

Поиграйте с Вашите приятели или семейство и се порадвайте на забавни мигове заедно! Билярдната зала на Роял Валентина Касъл е удобно разположена на ниво Лоби Бар.


Идеалният подарък за всеки повод

ЛУКСОЗЕН ПРЕСТОЙ В РОЯЛ ВАЛЕНТИНА КАСЪЛ

Зарадвайте любимите си хора с идеалния подарък за всеки повод - луксозен престой в РОЯЛ ВАЛЕНТИНА КАСЪЛ Огняново! С удоволствие ще Ви предложим и допълнителни услуги по Ваш избор като релакс процедури, романтично зареждане в стаята, изискана вечеря и още много други.

За повече информация как да получите своя ваучер ни пишете на email: info@royalvalentinacastle.com или ни се обадете на телефон +359884345944

За най-малките ни гости предлагаме вътрешен и външен детски кът. Външната площадка разполага с пързалки, батут, масички за рисуване и се намира в градината на хотела. Вътрешният кът се намира до лоби бара, където родителите могат да се насладят на чаша ароматно кафе, докато децата се забавляват.

През топлите сезони, комплекс Роял Валентина Касъл предлага тенис на маса на открито за своите посетители. Може да се насладите на тенис всеки ден от 9 до 21 часа, когато времето навън позволява да се играе. Заплаща се 3 лева на час на рецепция.