• 2947 Огняново , Royal Valentina Castle
  • +359 884 345 944

СПОРТ И УСЛУГИ

Роял Валентина Касъл предлага планински велосипеди, които са подходящи за преходи крос-кънтри и велотурове в планината. Гостите могат да наемат CROSS GRX 7, заплаща се 2 лева на час или Cross 27,5“ FUSION MAN, заплаща се 3 лева на час.

Роял Валентина Касъл организира дневни пейнтбол игри с предварително запазен час.

50топчета + екипировка = 10 лева.

100 топчета + екипировка = 15 лева.

Поиграйте с Вашите приятели или семейство и се порадвайте на забавни мигове заедно! Билярдната зала на Роял Валентина Касъл е удобно разположена на ниво Лоби Бар.


Идеалният подарък за всеки повод

ЛУКСОЗЕН ПРЕСТОЙ В РОЯЛ ВАЛЕНТИНА КАСЪЛ

Зарадвайте любимите си хора с идеалния подарък за всеки повод - луксозен престой в РОЯЛ ВАЛЕНТИНА КАСЪЛ Огняново! С удоволствие ще Ви предложим и допълнителни услуги по Ваш избор като релакс процедури, романтично зареждане в стаята, изискана вечеря и още много други.

За повече информация как да получите своя ваучер ни пишете на email: info@royalvalentinacastle.com или ни се обадете на телефон +359884345944

За най-малките ни гости предлагаме вътрешен и външен детски кът. Външната площадка разполага с пързалки, батут, масички за рисуване и се намира в градината на комплекса. Вътрешният кът се намира до лоби бара, където родителите могат да се насладят на чаша ароматно кафе, докато децата се забавляват.

През топлите сезони, комплекс Роял Валентина Касъл предлага тенис на маса на открито за своите посетители. Може да се насладите на тенис всеки ден от 9 до 21 часа, когато времето навън позволява да се играе. Заплаща се 3 лева на час на рецепция.